Veelgestelde vragen (kampen)

Inschrijven

Om in te schrijven gaat u naar Inschrijven voor een gaat via ons inschrijfsysteem. U gaat naar inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en u klikt daarna op “ik heb nog geen account” als dit de eerste inschrijving is bij Movimento voor de in te schrijven persoon. U vult de gegevens van de leerling in. Belangrijk! Bij voornaam vult u de naam van de leerling in. Klik op registratie voltooien. U kunt nu inloggen met het account.  Log in met het account van de leerling. Wanneer u bent ingelogd ziet u aan de linkerkant kampen staan. Wanneer u hier op klikt ziet u het volledige aanbod. Klik op het gewenste kamp en daarna op inschrijven voor Hoofdkamp en op bevestigen. U kunt nu betalen en ontvangt daarna een bevestiging in uw mailbox. 

Inschrijven voor een gaat via ons inschrijfsysteem. U gaat naar inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en u klikt daarna op “ik heb nog geen account” U vult de gegevens van de leerling in. Belangrijk! Bij voornaam vult u de naam van de leerling in. Maak ook geen nieuw account aan voor een leerling voor wie ooit al één werd gemaakt bij Movimento. Klik op registratie voltooien. U kunt nu inloggen met het account. 

U vult de naam en geboortedatum van de leerling in. 

Uw inschrijving is compleet na de betaling en het ontvangen van de bevestiging in uw mailbox. 

Nee, dit kan alleen bij ziekte met een doktersbriefje. In dit geval, gelieve te mailen naar dansschoolmovimento@hotmail.com  

Na betaling ontvangt een bevestiging per mail of klik op de ‘mijn account’ in het menu en scroll naar beneden, daar staan alle inschrijvingen voor dit profiel.

Dit kan enkel bij ziekte met een doktersbriefje. In dit geval, gelieve te mailen naar dansschoolmovimento@hotmail.com, daarna ontvangt u hier meer informatie over. 

Je kan enkel inschrijven voor een volledige kampweek. Zo kunnen we je kind helemaal onderdompelen in het gekozen kampthema. Dagdeelname is dus niet mogelijk.

Wanneer je wenst in te schrijven voor een kamp, dien je onmiddellijk online te betalen.

Wanneer er te weinig inschrijvingen zijn, kunnen we een kamp annuleren. Wanneer dit gebeurt gaan we samen opzoek naar een geschikt alternatief.

Kampuren

Een kampdag start om 9 uur en eindigt om 16 uur.  

In principe niet. Een uitzondering hierop is bijvoorbeeld een afspraak bij de tandarts of dokter. 

Opvang

Vooropvang is mogelijk vanaf 7u30. 

Naopvang is mogelijk tot 18u. 

Opvang kost €50 cent per kwartier. 

De kampverantwoordelijke zal op de laatste dag op een envelop meegeven met daarop het bedrag. Dit bedrag kan contant in de envelop terug worden afgegeven de kampverantwoordelijke, aan het einde van het kamp. 

Dit kan. Geef ons dan een seintje via dansschoolmovimento@hotmail.com of spreek de kampverantwoordelijke aan tijdens het kamp 

Heb je niets doorgegeven maar wens je toch nog aan te sluiten? Geef ons dan een seintje via dansschoolmovimento@hotmail.com of spreek de kampverantwoordelijke aan tijdens het kamp 

 

Op de laatste dag is er geen na-opvang. 

Toonmoment

Er is op bijna alle kampen een toonmoment aan het einde van het kamp om 16u. Een uitzondering is bijvoorbeeld het Tiktok kamp, daar worden de Tiktoks op Tiktok geplaatst.

Leeftijd

Kinderen vanaf 3 jaar, die zindelijk zijn en geen pamper dragen, zijn welkom op de kampen. Is uw kind bijna 3 jaar en zindelijk? Dan kunt u uw kind inschrijven voor een kamp. 

 

Ja een kind moet bijna 3 jaar zijn en zindelijk zijn. Het kind draagt geen pamper meer. 

Alle kinderen die 6 zijn en in de 3e kleuterklas zitten, komen naar het kleuterkamp. Ben je 6 jaar en zit je in het eerste leerjaar, dan kun je je inschrijven voor een kidskamp. 

U schrijft uw kind dan het beste in voor een kleuterkamp. Enkel in overleg is het mogelijk om in te schrijven voor een kidskamp. 

Groepsverdeling

Voor onze kleuterkampen proberen we (indien er 2 groepen zijn) steeds op te splitsen in leeftijdsgroepen. We zetten de kindjes op volgorde van leeftijd op de lijst en verdelen de groep evenredig. Wanneer er een kleuterkamp en kidskamp samen is maken we een kleutergroep en een kidsgroep.

Docenten/ begeleiding

We kiezen ervoor om te werken met docenten van binnen de dansschool, hulpjuffen of gastdocenten. De kampverantwoordelijk is altijd 18 jaar of ouder.  

Docenten: dit zijn docenten van binnen de school. De docenten hebben ervaring in het geven van kampen. 

Hulpjuffen: hulpjuffen bieden de docenten extra ondersteuning tijdens het kamp. 

Gastdocenten: dit zijn docenten uit het vakgebied of mensen met een pedagogische achtergrond. 

Specifieke kampinformatie

Eventuele specifieke informatie voor een kamp ontvangt u per mail voor aanvang van het kamp.

Foto's

Tijdens de kampen worden er foto’s gemaakt. 

De foto’s worden na het kamp per mail verzonden, dit kan enkele dagen duren. 

Terugbetaling mutualiteit

Wij zijn een erkende kampvereniging, daardoor kunt u een bedrag per dag terugkrijgen van u mutualiteit. U kunt op de website een attest afdrukken die door de mutualiteit wordt aanvaard (ter vervanging van het eigen formulier van de mutualiteit). Log in op het profiel van de leerling op https://inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en klik in het menu op betaalgeschiedenis. Om het juiste attest te verkrijgen vult u een bereik van tijdsperiode in waarbinnen de datum valt waarop u de inschrijving maakte en betaalde.

Bijvoorbeeld: u maakte de betaling voor een kamp of les op 24/08/2021, geef dan als startdatum 23/08/21 in en als einddatum 25/08/21. Als u niet meer weet op welke dag u exact de inschrijving/betaling maakte kunt u een groter bereik ingeven, bijvoorbeeld: als u de betaling ergens in de zomervakantie maakte, vul dan als startdatum een datum voor de zomervakantie en een datum erna in als einddatum.

We raden aan om op het attest een (geel) klevertje van de mutualiteit te plakken.

Wij vullen geen formulieren meer in van de mutualiteit. Het attest dat u online kan afdrukken op het profiel van de leerling wordt door de mutualiteiten aanvaard. Zie het puntje hierboven.

Wat breng ik mee?

Op een themakamp voor kleuters en kids wordt er altijd geknutseld. Een schort meebrengen is dan gewenst. 

We brengen een lunchpakket mee met voldoende water, 1 koek en 1 stuk fruit. In de voormiddag zullen we met iedereen samen fruitpauze houden. We proberen de kinderen een gezonde levensstijl aan te geven. Gelieve alles te labelen (met naam van het deelnemende kind), ook het fruit!   

Het is altijd handig om reservekledij bij te hebben. In het geval van een ongeluk of wanneer er met water gespeeld wordt. 

In de zomer bij zonnig weer is het handig om zonnecrème mee te brengen. 

Knutselmateriaal

We knutselen graag met een lege keukenrol.  

We knutselen graag met een eierdoos van 10 eieren. Een eierdoos met een ander formaat is ook prima. 

We maken graag onze eigen voertuigen van een grote kartonnen bananendoos. 

We knutselen graag met een lege wc-rol. 

Close Menu