Veelgestelde vragen (lessen)

Inschrijven

Om in te schrijven gaat u naar Inschrijven voor een gaat via ons inschrijfsysteem. U gaat naar inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en u klikt daarna op “ik heb nog geen account” als dit de eerste inschrijving is bij Movimento voor de in te schrijven persoon. U vult de gegevens van de leerling in. Belangrijk! Bij voornaam vult u de naam van de leerling in. Klik op registratie voltooien. U kunt nu inloggen met het account.  Log in met het account van de leerling. Wanneer u bent ingelogd ziet u aan de linkerkant kampen staan. Wanneer u hier op klikt ziet u het volledige aanbod. Klik op het gewenste kamp en daarna op inschrijven voor Hoofdkamp en op bevestigen. U kunt nu betalen en ontvangt daarna een bevestiging in uw mailbox. 

Inschrijven voor een gaat via ons inschrijfsysteem. U gaat naar inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en u klikt daarna op “ik heb nog geen account” U vult de gegevens van de leerling in. Belangrijk! Bij voornaam vult u de naam van de leerling in. Klik op registratie voltooien. U kunt nu inloggen met het account. 

U vult de naam en geboortedatum van de leerling in. 

Uw inschrijving is compleet na de betaling en het ontvangen van de bevestiging in uw mailbox. 

Nee, dit kan alleen bij ziekte met een doktersbriefje. In dit geval, gelieve te mailen naar dansschoolmovimento@hotmail.com  

Na betaling ontvangt een bevestiging per mail of klik op de ‘mijn account’ in het menu en scroll naar beneden, daar staan alle inschrijvingen voor dit profiel.

Dit kan enkel bij ziekte met een doktersbriefje. In dit geval, gelieve te mailen naar dansschoolmovimento@hotmail.com, daarna ontvangt u hier meer informatie over. 

Wanneer je wenst in te schrijven voor een les, dien je onmiddellijk online te betalen. 

Wil je eerst een les proberen? Dat kan! Neem 5 euro mee in een gesloten envelop met je naam erop. Zo kan je eerst een proefles volgen.

Je kan de meest recente folder steeds online raadplegen. https://www.dansschoolmovimento.be/lessen/

In je profiel kan je nagaan of daar het juiste e-mailadres staat. 

Ben je wel zeker dat ons mailverkeer niet in je spamfolders zit?

U kunt u via onderstaand formulier opnieuw aanmelden voor de nieuwsbrieven. 

https://dansschoolmovimento.us12.list-manage.com/subscribe?u=7c4ce66d783bfa3c8230d08dd&id=c3a3cfe838

Toonmoment

Er is altijd een toonmoment op het einde van semester 2. Jaarlijks organiseren we een heuse dansshow waar iedereen eens het podium op mag met professionele belichting en geluid in een echte theaterzaal. Hiervoor zullen tickets te koop worden aangeboden. Voor de musicallessen kiezen we soms voor een afzonderlijk toonmoment.

Leeftijd

Ja een kind moet bijna 3 jaar zijn en zindelijk zijn. Het kind draagt geen pamper meer. 

Alle kinderen die 6 zijn en in de 3e kleuterklas zitten, komen naar de kleuterles. Ben je 6 jaar en zit je in het eerste leerjaar, dan kun je je inschrijven voor een kidsles. 

De kinderen worden verdeeld in groepen per leeftijd.  

Docenten/ begeleiding

We kiezen ervoor om te werken met docenten van binnen de dansschool, hulpjuffen of gastdocenten. 

Docenten: dit zijn docenten van binnen de school. De docenten hebben ervaring in het geven van lessen.

Hulpjuffen: hulpjuffen bieden de docenten extra ondersteuning tijdens de les. 

Gastdocenten: dit zijn docenten uit het vakgebied of mensen met een pedagogische achtergrond. 

Foto's

Tijdens de lessen kunnen er foto’s of filmpjes worden gemaakt door de docent om eventueel per mail te delen met de ouders. Mogelijks ook om oefenmateriaal te bieden aan de leerlingen bijvoorbeeld in voorbereiding voor een toonmoment.

Terugbetaling mutualiteit

Wij zijn een erkende kampvereniging, daardoor kunt u een bedrag per dag terugkrijgen van u mutualiteit. U kunt op de website een attest afdrukken die door de mutualiteit wordt aanvaard (ter vervanging van het eigen formulier van de mutualiteit). Log in op het profiel van de leerling op https://inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en klik in het menu op betaalgeschiedenis. Om het juiste attest te verkrijgen vult u een bereik van tijdsperiode in waarbinnen de datum valt waarop u de inschrijving maakte en betaalde.

Bijvoorbeeld: u maakte de betaling voor een kamp of les op 24/08/2021, geef dan als startdatum 23/08/21 in en als einddatum 25/08/21. Als u niet meer weet op welke dag u exact de inschrijving/betaling maakte kunt u een groter bereik ingeven, bijvoorbeeld: als u de betaling ergens in de zomervakantie maakte, vul dan als startdatum een datum voor de zomervakantie en een datum erna in als einddatum.

We raden aan om op het attest een (geel) klevertje van de mutualiteit te plakken.

Wij vullen geen formulieren meer in van de mutualiteit. Het attest dat u online kan afdrukken op het profiel van de leerling wordt door de mutualiteiten aanvaard. Zie het puntje hierboven.

Close Menu