All-in
volg hiermee zoveel lessen als je wilt, die uiteraard geschikt zijn voor jouw leeftijd, op alle locaties. Dit kan oplopen tot meer dan 10 uur per week. Uren kan je combineren op verschillende locaties!

10-beurtenkaart (6 maanden geldig)
Voor Zumba volwassenen, Dance Workout volwassenen,  (alle lesmomenten en locaties). € 75

Cumulatie van tarieven gelden enkel afzonderlijk binnen semester- of jaarinschrijvingen. M.a.w. een inschrijving voor een jaar heeft geen invloed op de prijs van een latere semester inschrijving aangezien die binnen een ander cumulatiesysteem valt en vise versa.

KLEUTERACTIE
Kleuters betalen slecht € 140 per jaar indien ingeschreven voor 15/08/2022 en € 150 per jaar indien ingeschreven (en betaald) na 15/08/2021.

Kids Crew, Junior Crew, Teen Crew, Original Crew
Worden aangerekend als een normale les.

Miniteam
Dit ligt tussen een crew en een compagnie. Aangezien deze leerlingen ook deelnemen aan wedstrijden, rekenen wij de prijs van een normale les en een supplement van € 100. Dit om de kostuums en het inschrijvingsgeld van de wedstrijden te bekostigen.

(Junior) Compagnie Urban, Modern
Dienen apart betaald te worden om de kledij en het inschrijvingsgeld voor de wedstrijden te kunnen bekostigen.

   Modern of Urban: € 180
   Combinatie (beide): € 260

Als lid van één van de teams wordt er van je verwacht dat je naar de training komt van je team, balletles volgt plus één les naar keuze (alle inschrijvingen voor jaar verplicht)

Proefles
Proeflessen kunnen ten allen tijde en kosten € 5 per les.
Bij inschrijving krijg je die €5 cash terug. Graag cash
meebrengen naar de les in een gesloten enveloppe
met je naam er op.

Enkel inschrijven via onze website. Transactiekost €0,39 Prijsbepaling op basis van aantal uren tellen enkel op binnen inschrijvingen voor een jaar of inschrijvingen voor semester. M.a.w. de inschrijvingen voor een jaar hebben dus geen invloed op de prijsbepaling bij een inschrijving voor een semester en vice versa.

UiTPAS Meetjesland/Maldegem KANSENTARIEF

Lees eerst even dit: https://www.uitinhetmeetjesland.be/content/uitpas-meetjesland-met-kansentarief 

  1. Stuur ons een mail (dansschoolmovimento@hotmail.com), dan helpen we je door alle stappen of volg volgende procedure:
  2. Vul in het profiel van de danser het nummer van op het UiTPAS Meetjesland in (maak enkel een nieuw profiel aan wanneer het om een eerste inschrijving bij Dansschool Movimento gaat) op http://inschrijven.dansschoolmovimento.be
    Let op dat het hier effectief een UiTPAS Meetjesland of Maldegem met KANSENTARIEF betreft.
  3. Bereken aan de hand van onze tarieven (zie website: https://www.dansschoolmovimento.be/prijzen/) uit wat het reguliere bedrag is dat u zou moeten betalen bij reguliere inschrijving. Reken daarvan 25% (of 20% bij UiTPAS Maldegem)* en stort dit naar BE55 6528 2688 2444 met vermelding KANS + NAAM DANSER
  4. Zendt email naar dansschoolmovimento@hotmail.com met vermelding naam en voornaam leerling (zodat we deze terug vinden in ons inschrijfsysteem), een screenshot van de overschrijving en opgesomd voor welke lessen wenst ingeschreven te worden (vermelding volledige naam en locatie van de les a.u.b.)
  5. Wij controleren alles en brengen de verder inschrijving in orde.

*niet cumuleerbaar met andere kortingsacties.

Close Menu