All-in
volg hiermee zoveel lessen als je wilt, die uiteraard geschikt zijn voor jouw leeftijd, op alle locaties. Dit kan oplopen tot meer dan 10 uur per week. Uren kan je combineren op verschillende locaties!

10-beurtenkaart (6 maanden geldig)
Voor Dance Workout volwassenen: € 80

Cumulatie van tarieven gelden enkel afzonderlijk binnen semester- of jaarinschrijvingen. M.a.w. een inschrijving voor een jaar heeft geen invloed op de prijs van een latere semester inschrijving aangezien die binnen een ander cumulatiesysteem valt en vise versa.

KLEUTERACTIE
Is voorbij, komt terug net voor aanvang volgend schooljaar

Kids Crew, Junior Crew, Teen Crew, Original Crew
Worden aangerekend als een normale les.

Miniteam
Dit ligt tussen een crew en een compagnie. Aangezien deze leerlingen ook deelnemen aan wedstrijden, rekenen wij de prijs van een normale les en een supplement van € 100. Dit om de kostuums en het inschrijvingsgeld van de wedstrijden te bekostigen.

(Junior) Compagnie Urban, Modern
Dienen apart betaald te worden om de kledij en het inschrijvingsgeld voor de wedstrijden te kunnen bekostigen.

   Modern of Urban: € 190
   Combinatie (beide): € 270

Als lid van één van de teams wordt er van je verwacht dat je naar de training komt van je team, balletles volgt plus één les naar keuze (alle inschrijvingen voor jaar verplicht)

Proefles
Proeflessen kunnen ten allen tijde en kosten € 5 per les.
Bij inschrijving krijg je die €5 cash terug. Graag cash
meebrengen naar de les in een gesloten enveloppe
met je naam er op.

Enkel inschrijven via onze website. Transactiekost €0,39 Prijsbepaling op basis van aantal uren tellen enkel op binnen inschrijvingen voor een jaar of inschrijvingen voor semester. M.a.w. de inschrijvingen voor een jaar hebben dus geen invloed op de prijsbepaling bij een inschrijving voor een semester en vice versa.

UiTPAS Meetjesland/Maldegem KANSENTARIEF

Lees eerst even dit: https://www.uitinhetmeetjesland.be/content/uitpas-meetjesland-met-kansentarief 

  1. Stuur ons een mail (info@dansschoolmovimento.be), dan helpen we je door alle stappen of volg volgende procedure:

  2. Vul in het profiel van de danser het nummer van op het UiTPAS Meetjesland in (maak enkel een nieuw profiel aan wanneer het om een eerste inschrijving bij Dansschool Movimento gaat) op http://inschrijven.dansschoolmovimento.be
    Let op dat het hier effectief een UiTPAS Meetjesland of Maldegem met KANSENTARIEF betreft.

  3. Stuur een email naar info@dansschoolmovimento.be met vermelding naam en voornaam leerling (zodat we deze terug vinden in ons inschrijfsysteem) en het nummer van op het UiTPAS. Vermeldt ook voor welk les u wenst in te schrijven (volledige naam en locatie van de les).

  4. U zult per mail een betaalverzoek ontvangen voor het inschrijfgeld met de korting al verrekend. Die korting is 25% bij UiTPAS MEETJESLAND en  20% bij UiTPAS Maldegem. Zodra u deze betaling hebt voldaan laat u ons dat weten per mail.

  5. Wij controleren alles en brengen de verder inschrijving in orde.

*niet cumuleerbaar met andere kortingsacties.

Close Menu