Wij zijn een erkende sportvereniging, daardoor kunt u een bedrag per dag terugkrijgen van u mutualiteit. U kunt op de website een attest afdrukken die door de mutualiteit wordt aanvaard (ter vervanging van het eigen formulier van de mutualiteit). Log in op het profiel van de leerling op https://inschrijven.dansschoolmovimento.be/ en klik in het menu op betaalgeschiedenis. Om het juiste attest te verkrijgen vult u een bereik van tijdsperiode in waarbinnen de datum valt waarop u de inschrijving maakte en betaalde.

Bijvoorbeeld: u maakte de betaling voor een kamp of les op 24/08/2021, geef dan als startdatum 23/08/21 in en als einddatum 25/08/21. Als u niet meer weet op welke dag u exact de inschrijving/betaling maakte kunt u een groter bereik ingeven, bijvoorbeeld: als u de betaling ergens in de zomervakantie maakte, vul dan als startdatum een datum voor de zomervakantie en een datum erna in als einddatum.

We raden aan om op het attest een (geel) klevertje van de mutualiteit te plakken.

(Wij vullen geen formulieren meer in van de mutualiteit. Het attest dat u online kan afdrukken op het profiel van de leerling wordt door de mutualiteiten aanvaard. Zie het puntje hierboven.)

Close Menu