KAMPEN 2019-2020

Een vakantiekamp bij Movimento betekent plezier beleven, ontdekken, spelen, verrast worden, ontwikkelen en creatief avontuur beleven! Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van het kind, dat hen een volledige week onderdompelt in een gekozen thema. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantie!

FORMULES KAMPEN

KLEUTERS 3-6 jaar: Alle kampen zijn een combi van dans, sport + crea
KIDS 6 tot 10 jaar: Voor de kidskampen maken we een nieuw onderscheid:

  • Themakamp met een halve dag crea en een halve dag sport, dans of andere podiumkunsten. Dit staat telkens aangegeven in de omschrijving.
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

TEENS 10 tot 16 jaar:Voor de teenkampen maken we een nieuwe formule:

  • Een creatief en sportief kamp zonder dans (summer kick off).
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

DAGINDELING/OPVANG

De kampdagen starten om 10u en eindigen om 16u. Er kan telkens opvang verkregen worden vanaf 7u30 en tot 18u. De kostprijs van de opvang bedraagt 50 cent per kwartier. Reservatie voor de opvang is verplicht en kan aangegeven worden bij je reservatie op de website. De betaling gebeurt ter plaatse.

COVID-19

De kampen gaan door zoals gepland. Inschrijven voor onze zomerkampen kan nog steeds via onderstaande knop.

Overzicht

Disney disco

Hou jij van Dumbo, Winnie the Pooh, Alladin of Pinokkio? Dan zit je hier zeker goed. Want tijdens dit kamp ontdek je de wondere wereld van Disney. Je helpt Sneeuwwitje om de heks te verslaan, gaat samen met Mickey op zoek naar Minnie en ontmoet alle hoofdrolspelers uit je favoriete tekenfilms. Pret verzekerd!

VBS DE SCHAKEL, Sint-laureins – €60
1 T.E.M. 3 JULI 2020

Fun Factory

Heb jij het ook wel eens nodig om lekker te ontspannen en alles te vergeten? Kom dan alles van je afschudden tijdens dit leuke kamp waar plezier en positieve energie centraal staan. Verwacht van dit kamp een mix van feelgoodmuziek, creatieve verrassingen en activiteiten waar je niet bij stil kunt zitten. Je gaat gegarandeerd naar huis met een lach op je gezicht!

SPORTHAL, Sint-laureins – €60
1 T.E.M. 3 JULI 2020

Summer kick-off!

Speciaal voor de tieners een kamp om de zomer goed in te zetten waarin we de tijd nemen om te ontstressen van de schooldruk. We beginnen de dag met een yogales met voldoende fysieke uitdaging. Daarna gaan we verder met een sportief spel waarin we in competitie gaan met elkaar zoals mastermind XL, junglespeedsportspel… In de namiddag hebben we telkens andere workshops: creanamiddag met totebags maken en action painting en een gezond-hapjes-en-mocktailworkshop. Alles gebeurt in een vrije sfeer. Geen zin in één van de workshops? Dan kan je verder werken aan je eigen creatieve project in de creahoek! Even geen dans voor de tieners dus, maar wel creatief én sportief samenzijn!

SPORTHAL, Sint-laureins – €60
1 T.E.M. 3 JULI 2020

Waar is dat feestje?

Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! 5 dagen lang feesten als de beesten met de nodige toeters, bellen, slingers en confetti. Elke kampdag wordt omgetoverd tot een specifieke feestdag en zal uitbundig gevierd worden met de nodige dansjes, spelletjes en (zelfgemaakte) cadeautjes.

VBS DE PAPAVER, ADEGEM – €100
6 T.E.M. 10 JULI 2020

Podiumkunstenkamp

Dit kamp is speciaal voor alle showbeesten! We gaan aan de slag met theater, zang, muziek, dans, slam poetry, stand-up comedy. Kortom: alles wat op een podium gebracht kan worden. We bieden verschillende lessen aan om even van alles te kunnen proeven en daarna werken we vanuit de deelnemers en hun noden. We coachen hen in hun kunnen en brengen alles samen in een afsluitend toonmoment.

VBS DE PAPAVER, ADEGEM – €100
6 T.E.M. 10 JULI 2020

Circuskriebels

Deze week maken we kennis met allerlei gekke fratsen en stunts: dansen op een koord, jongleren met sjaaltjes, grapjes maken zoals de clown. Welke circusdieren zijn er? Hoe ziet een circusdirecteur eruit? In het circus is het altijd feest!

VBS DE SCHAKEL, Sint-Laureins – €100
27 T.E.M. 31 JULI 2020

Musicalkamp

Laat je 5 dagen onderdompelen in de musicalwereld.  Zingen, dansen en acteren en een leuk toonmoment op vrijdagavond.  

SPORTHAL, Sint-Laureins – €100
27 T.E.M. 31 JULI 2020

Superheldenkamp

Het land der superhelden is dringend op zoek naar nieuwe rekruten, en jij kan erbij zijn! Laat je door ons opleiden tot een echte superheld! Wij bieden gevarieerde (bewegings)activiteiten en danslessen voor de jonge superhelden onder ons. Train je conditie en reflexen in onze danslessen en leef je uit tijdens onze (knutsel)activiteiten. Bedenk je eigen superheldennaam, maak je eigen logo en train samen met je vrienden. Zowel supergirls als superboys zijn welkom.

VBS DE SCHAKEL, Sint-Laureins – €100
24 T.E.M. 28 AUGUSTUS 2020

Intensieve dansstage met gastdocenten

De hele week werken aan technische, creatieve en expressieve vaardigheden binnen verschillende dansstijlen. We werken met verschillende niveau’s en bieden uitdagende lessen aan. De nadruk ligt dus volledig op de danstraining.

SPORTHAL, Sint-Laureins – €100
24 T.E.M. 28 AUGUSTUS 2020

Op de laatste dag van elk kamp is er om 16u een toonmoment!

KAMPDATA VOOR HET VOLGENDE SEIZOEN (2020-2021)

Kampen 20-21

Inschrijven

Inschrijven voor een kamp gaat via ons inschrijfsysteem. Klik op onderstaande knop om in te schrijven.

Close Menu