KAMPEN 2023-2024

Een vakantiekamp bij Movimento betekent plezier beleven, ontdekken, spelen, verrast worden, ontwikkelen en creatief avontuur beleven! Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van het kind, dat hen een volledige week onderdompelt in een gekozen thema. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantie!

FORMULES KAMPEN

KLEUTERS 3 tot 6 jaar: Alle kampen zijn een combi van dans, sport + crea

KIDS
6 tot 10 jaar: Themakamp met crea/dans/sport of kamp met intensieve focus

  • Themakamp met een halve dag crea en een halve dag sport, dans of andere podiumkunsten. Dit staat telkens aangegeven in de omschrijving.
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

TEENS 10 tot 16 jaar: Creatief/sportief kamp zonder dans of kamp met intensieve focus

  • Een creatief en sportief kamp zonder dans (summer kick off).
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

DAGINDELING/OPVANG

De kampdagen starten om 9u en eindigen om 16u. Er kan telkens opvang verkregen worden vanaf 7u30 en tot 18u. De kostprijs van de opvang bedraagt 50 cent per kwartier. Reservatie voor de opvang is verplicht en kan aangegeven worden bij je reservatie op de website. De betaling gebeurt ter plaatse.

Voor inschrijving met UiTPAS Kansentarief gelieve een mail te sturen met het UiTPAS nummer naar info@dansschoolmovimento.be. Vermeld ook het kamp waarvoor u wilt inschrijven. Mocht dit het eerste kamp (of dansles) bij ons zijn gelieve dan ook een profiel/account aan te maken via deze link.

Overzicht

Ridders en prinsessen

Reis je mee naar ons kasteel? Word je een dappere ridder of ben je liever een elegante prinses? We zetten ons kroontje of helm op en stappen onder de torenpoort! We houden ook een groots ridderfeest, dus spring maar op je (stok)paard en kom erbij.

Sporthal, sint-Laureins €110
1 T.E.M. 5 juli 2024

Un, dos, tres

We starten de zomer met zuiderse invloeden en we maken kennis met de basis Flamenco en dansen op opzwepende Spaanse muziek. Daarnaast maken we onze eigen waaier en leren we enkele woordjes Spaans. Hola ¿Que Tal?                     

Meibloem, Eeklo €110
1 T.E.M. 5 juli 2024

Circuskriebels

Kom dat zien, kom dat zien! Deze week maken we kennis met allerlei gekke fratsen en stunts: dansen op een koord, jongleren met sjaaltjes, grapjes maken zoals de clown. Welke circusdieren zijn er? Hoe ziet een circusdirecteur eruit? In het circus is het altijd feest!      

VBS de Papaver, Adegem €110
8 T.E.M. 12 juli 2024

Around the world!

We reizen naar de mooiste bestemmingen en maken kennis met verschillende soorten muziek en dansstijlen  van over de hele wereld: Riverdance, Bollywood, Afrikaanse dans en nog zoveel meer.

VBS de Papaver, Adegem €110
8 T.E.M. 12 juli 2024

(w)onderwaterwereld

Dit kamp is een reis naar de onderwaterwereld voor de allerkleinsten, duik je mee? Naast danslessen in thema voorzien we heel wat leuke activiteiten. Je voelt je als een vis in het water tijdens dit leuke dans- en knutselkamp! Zet je duikbril maar op!

Aalter €110
15 T.E.M. 19 juli 2024

Combikamp: TIKTOK #3 + escapekamp

In dit kamp maken we een combinatie van onze 2 topfavorieten! De ene helft van de dag word je  ondergedompeld in de wereld van Tiktok. Wie kent de razend populaire app niet? Leer de leukste Tiktokdansjes. Knutsel een attribuut, waarmee je een Tiktokdansje kunt maken. En daarna natuurlijk filmen maar!

 

De andere helft van de dag word je  helemaal ondergedompeld in de wereld van geheimschriften en codes kraken! 5 dagen vol mysterieuze raadsels en spannende spellen. Door teamwork kun jij de uitdaging volbrengen! Van escaperoom tot raadselspel tot het maken van je eigen geheimschrift.  Haal de speurneus in jezelf naar boven.

Aalter €110
15 T.E.M. 19 juli 2024

Ga je mee op reis?

Van Afrika tot in Amerika! Een week lang gaan we op wereldreis. We bezoeken verschillende landen. We knutselen, leren verschillende dansen, spelen chinees voetbal en maken kennis met andere talen.

Sporthal, Sint-Laureins €110
29 juli T.E.M. 2 augustus 2024

Musicalmix

Laat je 5 dagen onderdompelen in de musicalwereld.  Zingen, dansen en acteren combineren we tijdens dit kamp. Na een week intensief instuderen van dansjes, liedjes en teksten is het aan het einde van de week tijd om te stralen op een leuk toonmoment.

– – – Bij dit kamp moet je al kunnen lezen – – –

Sporthal, Sint-Laureins €110
29 juli T.E.M. 2 augustus 2024

Ballen en bellen

Zowel in dans- als in spelvorm ontdekken de kleuters wat er allemaal kan met verschillende soorten ballen. Met een bal kunnen we werpen en rollen, maar we kunnen ook zelf rollen als een bal. We hebben pret met bellen blazen, bellen prikken en bellen vangen. Daarnaast knutselen we met ronde vormen.

Meibloem, Eeklo €110
26 T.E.M. 30 augustus 2024

Intensieve dansstage

Tijdens deze intensieve week wordt er veel gedanst en gezweet. Gastdocenten zullen een mix van verschillende dansstijlen aanbieden.  Verschillende hiphop stijlen tot modern, hedendaags en jazz. Warm die spieren maar alvast op!

Sporthal, Sint-Laureins €120
26 T.E.M. 30 augustus 2024

Op de laatste dag van elk kamp is er om 16u een toonmoment!

Inschrijven

Inschrijven voor een kamp gaat via ons inschrijfsysteem. Klik op onderstaande knop om in te schrijven.

Close Menu