KAMPEN 2018-2019

Een vakantiekamp bij Movimento betekent plezier beleven, ontdekken, spelen, verrast worden, ontwikkelen en creatief avontuur beleven! Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van het kind, dat hen een volledige week onderdompelt in een gekozen thema. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantie!

Alle kinderen hebben sowieso een crea-activiteit: knutselen, schilderen, boetseren… Daarnaast kan er gekozen worden voor dans OF sport&spel. Dit zorgt ervoor dat de stoere jongens of de meisjes die van afwisseling houden ook bij ons terecht kunnen!

DAGINDELING/OPVANG

De kampdagen starten om 10u en eindigen om 16u. Er kan telkens opvang verkregen worden vanaf 7u30 en tot 18u. De kostprijs van de opvang bedraagt 50 cent per kwartier. Reservatie voor de opvang is verplicht en kan aangegeven worden bij je reservatie op de website. De betaling kan ter plaatse.

Hou deze pagina en onze facebook in de gaten!

Op de laatste dag van elk kamp is er om 16u een toonmoment!

Inschrijven

Inschrijven voor een kamp gaat via ons inschrijfsysteem. Klik op onderstaande knop om in te schrijven of om uw gegevens achter te laten voor onze nieuwsbrief

Close Menu