KAMPEN 2021-2022

Een vakantiekamp bij Movimento betekent plezier beleven, ontdekken, spelen, verrast worden, ontwikkelen en creatief avontuur beleven! Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van het kind, dat hen een volledige week onderdompelt in een gekozen thema. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantie!

FORMULES KAMPEN

KLEUTERS 3 tot 6 jaar: Alle kampen zijn een combi van dans, sport + crea

KIDS
6 tot 10 jaar: Themakamp met crea/dans/sport of kamp met intensieve focus

  • Themakamp met een halve dag crea en een halve dag sport, dans of andere podiumkunsten. Dit staat telkens aangegeven in de omschrijving.
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

TEENS 10 tot 16 jaar: Creatief/sportief kamp zonder dans of kamp met intensieve focus

  • Een creatief en sportief kamp zonder dans (summer kick off).
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

DAGINDELING/OPVANG

De kampdagen starten om 9u en eindigen om 16u. Er kan telkens opvang verkregen worden vanaf 7u30 en tot 18u. De kostprijs van de opvang bedraagt 50 cent per kwartier. Reservatie voor de opvang is verplicht en kan aangegeven worden bij je reservatie op de website. De betaling gebeurt ter plaatse.

Overzicht

Dierenmanieren

Een ondeugend kamp vol dolle pret! De allerkleinsten halen hun dierenmanieren boven en komen ook meer te weten over dieren, hoe ze eruit zien, klinken en bewegen. Met deze eigenschappen gaan we tijdens het kamp volop experimenteren in onze activiteiten. Wil jij ook loeien als een koe of rollen als een varken? Kom dan meedoen met onze beestenboel!

 VBS De Schakel, Sint-Laureins €100
4 T.E.M. 8 juli 2022

Gaan met die banaan!

Een week keihard dansen, bewegen en spelen. Tussendoor brengen we activiteiten waarin we gezondheid centraal stellen: we maken gezonde hapjes, leren stempelen met citroenen, maken “patattenmonsters” en doen de grote gezondheidsquiz. Supergezond en -leerrijk tegelijk! Natuurlijk zorgen we ook voor leuke danslessen op zomerse muziek en laten we je zweten in onze energieke bewegingsactiviteiten. Gaan met die banaan!

Sporthal, Sint-Laureins €100
4 T.E.M. 8 juli 2022

Dansen van de farao

Ga mee terug in de tijd naar het oude Egypte. Leer dansen als een echte farao, ontdek hoe piramides worden gemaakt en speel mee met de kamelenrace en mummietikkertje.

VBS De Papaver, Adegem €100
11 T.E.M. 15 juli 2022

Mov(i)e

Tijdens dit kamp werken we samen met de hele groep naar een eindresultaat. We bekijken op welke manieren je een choreografie kan opbouwen en werken samen stap voor stap bewegingsmateriaal uit dat we zullen filmen en in een dansfilm zullen gieten. We denken na over opstellingen, decor en passende muziek. Een superinteressant kamp als je graag danst en je eigen creativiteit durft te gebruiken. We maken er samen iets moois van!

 VBS De Papaver, Adegem €100
11 T.E.M. 15 juli 2022

Ai ai Kapitein

Dit kamp is een reis naar de onderwaterwereld voor de allerkleinsten. Naast danslessen in thema voorzien we heel wat leuke activiteiten voor stoere piraten en lieve zeemeerminnen. Je voelt je als een vis in het water tijdens dit leuke dans- en knutselkamp! Iedereen aan boord?

 Emmaüsinstituut Basisschool, Aalter €60
18 T.E.M. 20 juli 2022

#LikeMusic

Hou je van zingen en dansen en ben je een echt podiumbeest? Duik een week lang mee in de wereld van #Likemusic. Dans op de tofste liedjes en zing mee tijdens de karaokemiddag! Dolle pret verzekerd!

Emmaüsinstituut Basisschool, Aalter €60
18 T.E.M. 20 juli 2022

Unicorns & draakjes

Hou jij ook zoveel van unicorns? Of is draken temmen eerder jouw ding? Dan is dit kamp helemaal iets voor jou! We brengen de stoere wereld van de vuurspuwende, brullende draken samen met die van de lieve unicorns. We duiken in een wereld vol drakengevechten, fantasie en glitters.

VBS De Schakel, Sint-Laureins €100
1 T.E.M. 5 augustus 2022

Musicalmix

Vind jij het leuk om te dansen, zingen en toneelspelen? Tijdens dit kamp combineer je zingen en dansen en leer je toneelspelen. Dit kamp maak je kennis met verschillende musicals. Aan het einde van de week is het tijd om te stralen in de minimusical waar een week lang hard aan is gewerkt!

Sporthal, Sint-Laureins €100
1 T.E.M. 5 augustus 2022

Zand & strand

We sluiten de vakantie af volledig in vakantiestemming met dit zonnige thema! We leren over de zee, varen en vissen. We zijn creatief met zand, knutselen met schelpen en hebben natuurlijk veel plezier. 

VBS De Schakel, Sint-Laureins €100
22 T.E.M. 26 augustus 2022

Intensive dansstage

Tijdens deze intensieve week wordt er veel gedanst en gezweet. Gastdocenten zullen een mix van verschillende dansstijlen aanbieden.  Verschillende hiphop stijlen tot modern, hedendaags en jazz. Warm die spieren maar alvast op!

Sporthal, Sint-Laureins €100
22 T.E.M. 26 augustus 2022

Op de laatste dag van elk kamp is er om 16u een toonmoment!

KAMPDATA VOOR HET SEIZOEN 2020-2021

Inschrijven

Inschrijven voor een kamp gaat via ons inschrijfsysteem. Klik op onderstaande knop om in te schrijven.

Close Menu