KAMPEN 2022-2023

Een vakantiekamp bij Movimento betekent plezier beleven, ontdekken, spelen, verrast worden, ontwikkelen en creatief avontuur beleven! Elk kamp is een avontuur vol spannende ontdekkingen afgestemd op de leeftijd en leefwereld van het kind, dat hen een volledige week onderdompelt in een gekozen thema. Zo beleeft je kind een onvergetelijke vakantie!

FORMULES KAMPEN

KLEUTERS 3 tot 6 jaar: Alle kampen zijn een combi van dans, sport + crea

KIDS
6 tot 10 jaar: Themakamp met crea/dans/sport of kamp met intensieve focus

  • Themakamp met een halve dag crea en een halve dag sport, dans of andere podiumkunsten. Dit staat telkens aangegeven in de omschrijving.
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

TEENS 10 tot 16 jaar: Creatief/sportief kamp zonder dans of kamp met intensieve focus

  • Een creatief en sportief kamp zonder dans (summer kick off).
  • Intensieve kampen met de focus enkel op musical (musicalkamp en musical intensive), dans (intensieve dansstage) of andere podiumkunsten (podiumkunstenkamp).

DAGINDELING/OPVANG

De kampdagen starten om 9u en eindigen om 16u. Er kan telkens opvang verkregen worden vanaf 7u30 en tot 18u. De kostprijs van de opvang bedraagt 50 cent per kwartier. Reservatie voor de opvang is verplicht en kan aangegeven worden bij je reservatie op de website. De betaling gebeurt ter plaatse.

Overzicht

Pim pam poentje

Dit schattige diertje is het thema voor deze 3-daagse voor de allerkleinsten. Knutselwerkjes, luisterverhalen, een prentenspel en natuurlijk heel wat dans staan op het programma.

VBS de papaver, Adegem €65
3 T.E.M. 5 april 2023

Showtime!

Sta jij graag in de spotlights? Gedurende deze intensieve week gaan we met de groep stevig aan de slag. We maken in een week tijd een volledige dansproductie! Waar zijn die showbeesten?

VBS de papaver, Adegem €120
3 T.E.M. 7 april 2023

Knetterletter

“Een tak, een tol, tamboerijn. De T is statig en soms fijn. T is een lijn en daar één bovenop, thee drink je warm; een builtje in een kop. Dit en meer knettergekke letteravonturen tijdens deze 3-daagse, speciaal voor de allerkleinsten.”

Meibloem, Eeklo €65
12 T.E.M. 14 april 2023

Later als ik groot ben

Weet jij al wat je later wil worden? Welke broodjes maakt een bakker? Hoe weet de postbode in welke bus de brief hoort? Ontdek alle taken die verschillende beroepen met zich meebrengen via de leuke liedjes van Kapitein Winokio. Knutsel de attributen voor je eigen droomjob. Na dit kamp zeg je vast trots tegen mama en papa: “Later als ik groot ben word ik…”

Sporthal, Sint-Laureins €110
3 T.E.M. 7 juli 2023

Summer kick-off!

Met dit kamp zet je goed de zomer in en nemen we de tijd nemen om te ontstressen van de schooldruk. We beginnen de dag met een yogales. Daarna gaan we verder met een sportief spel waarin we in competitie gaan met elkaar zoals mastermind XL, junglespeedsportspel… In de namiddag hebben we telkens andere workshops: totebags maken en action painting en een gezond-hapjes-en-mocktailworkshop. Even creatief én sportief samenzijn!                                      

Meibloem, Eeklo €110
3 T.E.M. 7 juli 2023

(w)onderwaterwereld

Dit kamp is een reis naar de onderwaterwereld voor de allerkleinsten, duik je mee? Naast danslessen in thema voorzien we heel wat leuke activiteiten. Je voelt je als een vis in het water tijdens dit leuke dans- en knutselkamp! Zet je duikbril maar op!

VBS de Papaver, Adegem €110
10 T.E.M. 14 juli 2023

Game & Escape

De tijd tikt… Kun jij ontsnappen door geheimschriften te ontcijferen en codes te kraken? Elke dag verwelkomen we jou in een nieuwe wereld met een nieuw thema. 5 dagen vol mysterieuze raadsels en spannende spellen. Door teamwork kun jij de uitdaging volbrengen! Van escaperoom tot raadselspel tot het maken van je eigen geheimschrift.  Haal de speurneus in jezelf naar boven!

VBS de Papaver, Adegem €110
10 T.E.M. 14 juli 2023

Dansen van de farao

Ga mee terug in de tijd naar het oude Egypte. Leer dansen als een echte farao, ontdek hoe piramides worden gemaakt en speel mee met de kamelenrace en mummietikkertje.

 Emmaüsinstituut Basisschool, Aalter €65
17 T.E.M. 19 juli 2023

TIKTOK #2

Tiktok non-stop! Dit kamp staat helemaal in het teken van Tiktok. Wie kent de razend populaire app niet? Leer de leukste Tiktok dansjes. Knutsel een attribuut, waarmee je een tiktok dansje kunt maken. En daarna natuurlijk filmen maar!

 Emmaüsinstituut Basisschool, Aalter €65
17 T.E.M. 19 juli 2023

Disney Disco

Hou jij van Dumbo, Winnie the Pooh, Alladin of Pinokkio? Dan zit je hier zeker goed. Want tijdens dit kamp ontdek je de wondere wereld van Disney. Je helpt Sneeuwwitje om de heks te verslaan, gaat samen met Mickey op zoek naar Minnie en ontmoet alle hoofdrolspelers uit je favoriete tekenfilms. Pret verzekerd!    

Sporthal, Sint-Laureins €110
31 juli T.E.M. 4 augustus 2023

Musicalmix

Vind jij het leuk om te dansen, zingen en toneelspelen? Tijdens dit kamp combineer je zingen en dansen en leer je toneelspelen. Aan het einde van de week is het tijd om te stralen in de minimusical waar een week lang hard aan is gewerkt!

Sporthal, Sint-Laureins €110
31 juli T.E.M. 4 augustus 2023

Intensieve dansstage

Tijdens deze intensieve week wordt er veel gedanst en gezweet. Gastdocenten zullen een mix van verschillende dansstijlen aanbieden.  Verschillende hiphop stijlen tot modern, hedendaags en jazz. Warm die spieren maar alvast op!

Sporthal, Sint-Laureins €120
21 T.E.M. 25 augustus 2023

Robotkamp

Bliep, bliep, tjing, boem. Dans, knutsel en speel je mee met Robbie de robot? Leer in de dansles hoe je beweegt en danst als een robot. We doen proefjes en wordt tijdens de knutselactiviteiten de uitvinder van een zelfgemaakte levensgrote robot.

Meibloem, Eeklo €65
28 T.E.M. 30 augustus 2023

Op de laatste dag van elk kamp is er om 16u een toonmoment!

KAMPDATA VOOR HET SEIZOEN 2022-2023

Inschrijven

Inschrijven voor een kamp gaat via ons inschrijfsysteem. Klik op onderstaande knop om in te schrijven.

Close Menu