Steve De Bie

Zumbadocent in hart en nieren. Weet de meest sombere dag kleur te geven met zijn opzwepende choreo’s op zomerse beats. Geeft zichzelf elke les opnieuw voor de volle 100% voor zijn leerlingen.

Steve De Bie volgde van jongs af aan allerhande lessen zoals jazz, musical, salsa, tango, wals, step, fatburning en zumba. Hij volgde dit o.a. Bij Ann Remmery, Ann-Sophie Deweer, Jac Delsing, Eliane De Gendt, Sylvia Kaes, Steve Boedt, Lars Wensink, Caroline Mervielde en Joy Smith. Verder volgde hij tal van workshops als aanvullende opleiding bij o.a. Jeugd en Dans, Danspunt en Fedes. In 2001 begon Steve met lesgeven bij verschillende dansscholen, sportclubs, fitnesscentra en turnclubs en sinds 2013 geeft hij les bij Movimento.

De afgelopen jaren gaf hij al les aan onze dance for fun groepen, zumba kids, fatburning, zumba volwassenen en de dames dans. Vanaf september zal hij deze traditie terug verder zetten en geeft hij zumba en dames dans.

Naast alle lessen geeft Steve ook danskampen, sportkampen en knutselkampen voor verschillende organisaties. Heel wat optredens en wedstrijden doorkruisten in de loop der jaren zijn agenda. Ieder jaar ziet hij als een uitdaging met nieuwe kansen om er voor de volle 100% voor te gaan.

Als dansdocent staan voor Steve bewegen en plezier op nummer 1. Hij vindt het belangrijk dat dansers gemotiveerd zijn en weten waar ze mee bezig zijn. Liever een vraag te veel dan te weinig is zijn motto. Het is steeds fijn voor hem om naar een doel te werken met de dansers en zumba leerlingen.

Close Menu