Phebe Staelens

Phebe staat zelf graag op het podium en vindt het fantastisch om haar enthousiasme en ervaring door te geven aan leerlingen. Ze kijkt er dan ook super hard naar uit om de liefde voor dans te kunnen delen. 

Phebe is 20 jaar en is opgegroeid met muziek. Al sinds ze een klein meisje was, hield Phebe van zingen, dansen en acteren. Ze danste dan ook in diverse dansscholen, waar ze diverse stijlen volgde: hiphop, techno-disco, klassiek ballet, tapdans, musical, jazz en modern. Op haar 10e besloot ze om les te volgen bij het zanginstituut Mind The Voice, waar ze de kriebels voor het optreden helemaal te pakken kreeg. Vanaf deze periode besloot ze om haar passies te combineren en zich te focussen op musical.

We konden Phebe aan het werk zien in onder andere Annie De musical, 14-18, Klaas Vaak De musical, Ketnet Musical: Kadanza, Titantic De musical, Webreeks Wh@evr!…

Sinds twee jaar geeft Phebe ook dans- en musicallessen in diverse dansscholen. Momenteel maakt ze deel uit van het musicalteam van Fabric Magic en Deep Bridge.

 

Close Menu