Mariska Datthijn

Weet als juf heel wat kinderen te betoveren zowel op als naast de dansvloer. Straalt van dansplezier. Heldin van vele jonge Movimentodansers. Naast docente reddende organisatie-engel en plantalent bij Movimento.

Mariska Datthijn deed al heel jong danservaring op bij Evy van Hulle in Sint-Laureins. Later volgde ze ook streetdance in Oostburg. Bij het ontstaan van dansschool Movimento startte Mariska met trainen in verschillende stijlen. Ze maakte jaren deel uit van het showteam en volgt tot op heden nog enkele lessen bij Movimento.

Ondertussen geeft ze al een aantal jaar dansmix, peuter- en kleuterdans bij dansschool Movimento. In de peuter- en kleuterlessen worden vanuit verschillende thema’s op een speelse manier de eerste danspassen gezet. Daarnaast brengt Mariska in alle lessen haar eigen dansplezier over aan de kinderen.

Naast het geven van danslessen is ze actief tijdens verschillende kampen van Movimento. Het werken met kinderen doet Mariska graag. In 2020 is ze dan ook afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs in Nederland.

Close Menu