Kona Baute

Kona Baute danst al sinds ze uit de pampers is! Al vanaf dag 1 staat ze meerdere keren per week te springen in de lessen van dansschool Movimento. Ze is leergierig en zeer perfectionistisch (soms iets te).

Kona volgt al vijf jaar les op het Muda kunstsecundair. Ze volgt hier de opleiding Hedendaagse dans waar ze heel hard werkt aan het creëren van haar eigen stijl met de informatie die ze krijgt in de lessen ballet, hedendaags, jazz en improvisatie. Maar voor haar middelbare school deed Kona Baute nog tal van andere stijlen! Ze smeet zichzelf ook graag in een hiphop of paaldansles en was ook altijd enthousiast wanneer de musicallessen van start gingen.

Kona deed op vele vlakken al podium ervaringen op. Ze deed mee in 3 musicals bij musicalgroep Milo en heeft al talloze shows meegedraaid met zowel de dansschool als tijdens haar opleiding. Kona Baute draaide ook enkele jaren mee in het crews- en compagnie teams, waar ze ook de kans kreeg een prachtig duo te dansen. Dit duo ging vorig jaar dan ook naar Belgium’s got talent waar zij de goldenbuzzer kregen van An Lemmens.

Kona wil graag in een leuke en gezellige omgeving haar kennis doorgeven aan de volgende generatie. Zo hoopt ze te laten zien dat dans zoveel meer kan zijn.

Close Menu