Kato Cusse

Kato Cusse is 16 jaar en danst al sinds haar 3 jaar. Kato is een echte spring int veld! Al van kleins af is dansen het liefste wat ze doet. Toen ze 10 werd wou ze haar horizon verruimen en deed ze extra ervaring op door deel te nemen in een aantal musicals bij ‘musicalgroep Milo’ en ‘Team Jacques’. Later zag ze de kans om lid te worden van het Samson & Gert showballet. Waardoor ze reeds 4 jaar daar in Studio 100 danste bij de Afscheidsshows van Samson en Gert.

In het dagelijkse leven is ze student in het MUDA en volgt ze de opleiding ‘Hedendaagse dans’. Momenteel is Kato bezig aan haar 5e jaar.  Hierin staan vooral klassieke dans, hedendaagse dans en Jazz centraal. Vandaar dat ze na schooltijd ook nog zelf een extra opleiding volgt in ‘Showcase Studio Gent’, namelijk Showcase Academy.

Binnen Movimento danst Kato al een aantal jaar wedstrijden en nam ze in 2021 deel aan Belgium Got Tallent. Daar kreeg ze samen met Kona de Golden Buzzer. Ook deed ze al ervaring op als hulpjuf en maakte ze wedstrijdchoreos voor verschillende duo’s in de stijl Urban.

Dit jaar wil ze het zelf dansen ook weer opnieuw combineren met het lesgeven. Met veel enthousiasme en energie staat ze te springen om jullie veel bij te leren.

Close Menu