Justien Matthys

Justien danst al 19 jaar en is getraind in verschillende stijlen (ballet, modern, hiphop en disco). Haar hart ligt het meest bij modern en ballet. Ze maakte deel uit van zowel een competitieteam als een danscompagnie. Bij dansschool D.I.O.P. (Lokeren) richtte ze haar eigen competitieteams modern op: Just10 en JustJuniors. Met beide teams won ze tal van prijzen op Vlaams, Belgisch én Europees niveau. Na haar tweede kindje nam ze een danspauze, maar sinds 2022 heeft ze haar passie weer opgezocht én teruggevonden.

Ze startte haar eigen bedrijf ‘Gij en ik’ – verwijzing naar Instagram: https://www.instagram.com/gijenik.justienmatthys/

De liefde voor dans is groot. Naast ‘Gij en ik’ geeft Justien les aan verschillende competitiedansers in verschillende dansscholen. Mei 2023 werd haar duo binnen Dansstudio Mudita Europees Kampioen. Ook als danser wil ze steeds blijven groeien. Ze danst mee bij Meraki Adults en elk moment dat ze zich kan bijscholen grijpt ze.

Als choreografe, storyteller en danser brengt ze authentieke verhalen gebaseerd op pure emoties en een ware passie voor dans.

Justien heeft al 16 jaar ervaring als dansdocent. Haar grootste doel is om haar dansers bewust te laten worden van hun lichaam, om ze te trainen op technisch vlak en om verhalende choreo’s te brengen met veel emotie.

Close Menu