Gäelle Callewaert

Ik ben begonnen met hip hop en commerciële dans maar al snel had ik zin in meer.
Op mijn 15e begon ik bij een popping crew, de ‘Transpopperz’ en met onze popping acts schopten we het tot de halve finale van Belgium’s got talent, hierna was ik nog meer geprikkeld voor dans en nam met mijn  toenmalige crew ‘MAD stylez’ deel aan verschillende wereldkampioenschappen!

Op mijn 18e wist ik het zeker, ik zou van dansen mijn beroep maken! Ik begon een dansopleiding aan de Fontys dansacademie te Tilburg. In die vier jaar specialiseerde ik me in urban en hedendaagse dansstijlen, ook ontwikkelde ik al snel een passie voor moderne dans! Ik kreeg de kans om samen te werken met verschillende choreografen van over de hele wereld en sinds dit jaar ben ik ook al volop aan het werk

Ik danste onder meer mee in ‘Portraits‘ een hedendaagse dansproductie van Guilhermo Miotto, verschillende producties bij Moving Ground, ‘Pinocchio’ een jazzy dansvoorstelling van Emmanuelle Lamberts maar ook in ‘Tinkling I‘,
de theatervoorstelling van Talitha De Decker.

Naast Theater kan je me ook terugvinden op verschillende commerciële podia, verschillende festivals waaronder deze zomer Tomorrowland en Waking Life festival!
Ik hou ervan om elementen van verschillend technieken te combineren en dat zal je dan ook terugzien in mijn lessen modern en dance 4 fun.

Close Menu