19 januari 2022

Terugbetaling gemiste lessen Corona

Wegens Corona verloren we in het 1e semester 4* lessen. We kozen ervoor om die lessen eerst in te halen en het 2e semester later te starten, op 14 februari. Dit heeft tot gevolg dat het 2e semester in totaal minder lang zal duren**, slechts 10 lessen****. Een semester bestaat bij ons normaal steeds uit 15 lessen, leerlingen die dus bij aanvang van het dansjaar al voor het 2e semester inschreven zullen dus in totaal 5 lessen minder krijgen dan waarvoor ze origineel inschreven. Die 5 lessen zullen we de leerlingen terugbetalen. Elke leerling die hiervoor in aanmerking*** komt zal hiervoor een mail ontvangen in de week van 17/1 op het mailadres waarmee de inschrijving werd gemaakt. Die heeft dan tijd tot 14 februari ’22 om ons de bankgegevens te bezorgen via onderstaand formulier om de terugbetaling in orde te brengen. Wij zullen zo honderden terugbetalingen manueel moeten doen en controleren. We hopen daarmee rond de paasvakantie klaar te zijn. Alvast bedankt voor uw geduld.

*In Oostburg verloren we 5 lessen in het 1e semester, maar die 5e les wordt ingehaald op 20 mei ’22 na afronden van het 2e semester.
** We kiezen ervoor om na de dansshow (die hopelijk mag doorgaan) geen lessen meer te organiseren, ook omdat dan heel wat leerlingen examens hebben op school. 
***Leerlingen die inschreven via het Kansentarief (UiTPAS) betaalden slechts 75% van het totale inschrijfgeld. Die leerlingen ontvangen geen verdere compensatie.
**** B
etreft enkel reguliere lessen die binnen het prijssysteem vallen waarbij lessen gecumuleerd worden (dus crew-inschrijvingen wel, compagnie, team, pointes-inschrijvingen niet)

Deadline om in te vullen = 14 februari '22

Close Menu