Bjorn De Vilder

Helemaal klaar voor zijn comeback bij Movimento. Gedreven danser met een gezonde portie ambitie. Sfeermaker van de bovenste plank. Aan showgehalte en attitude geen gebrek. Leergierig en ijverig. Deelt zijn passie graag met iedereen.

Bjorn De Vilder is 29 jaar en danst al sinds zijn 11e. Alles begon door een initiatieles te volgen. Al snel was dansen niet langer een hobby, maar groeide het uit tot een echte passie. Vanuit die passie startte Bjorn jaren geleden ook zijn eigen dansschool in Lokeren en omstreken.

Op zijn 16e startte Bjorn met het delen van zijn passie het geven van danslessen. Hij geeft lessen op verschillende plaatsen binnen Vlaanderen voor onder meer Sportdiensten, Sport Vlaanderen, dansschool D.I.O.P. te Lokeren en MuDita te Gent. Bjorn ging hierin nog een stap verder en organiseert eveneens dansevenementen en –shows. Verder zet hij zich in voor zeer diverse dansopdrachten. Zo geeft hij geregeld workshops, maar was hij ook al te zien in figuratierollen bij Ballet Béjart, shows voor Studio 100, musicals Footloose, Kiss me Kate en 40-45, de film Ghost Rockers, op Ment-TV en voor Opera Vlaanderen.

Binnen Movimento geeft Bjorn naast recreatieve lessen hiphop ook choreografie aan de competitieteams urban. Naast het behalen van goede resultaten op wedstrijden, wil hij ook

meegeven aan zijn leerlingen dat een wedstrijd om meer draait dan het winnen van een beker. Het gaat ook om vriendschap, respect voor andere teams en plezier beleven als danser en als team.

Close Menu