+12: WELCOME BACK!

Samen buiten dansen - yeaaah 🙂

Wat gaan we doen? Samen buiten dansen – yeaaah 🙂 Gezien de temperaturen momenteel, lijkt ons dit geen probleem. Alles gebeurt covidproof en volgens de regels: in bubbels van 10. Er kunnen 2 bubbels langskomen (dus 20 leerlingen). Bij meer interesse kan je op de wachtlijst gaan staan en kijken we om een derde bubbel in te lassen. Iedere bubbel zal een eigen begeleider hebben. 

Voor wie? Iedereen van 12 tot en met 18 jaar.

Hoe pakken we het aan? Wekelijks voorzien we 4 lessen: 2 op woensdag en 2 op zaterdag.  Het rooster van wat we aanbieden zal wekelijks veranderen, zodat alle dansstijlen eens passeren en iedereen iets kan volgen wat hij/zij leuk vindt. Zo heb je de kans om alles eens te proberen en kennis te maken met nieuwe stijlen en docenten. (Enkel voor de mensen van teen crew en original crew is er op vrijdag een ‘vaste’ les.)

Waar? Deze week ’testweek’ aan ’t Sentrum, Singelken 13. Eventueel kijken we om komende weken ook uit te breiden naar Eeklo! 

Programma deze week:
Zaterdag 20 maart, 13u-14u: Musical (Ann)
Zaterdag 20 maart, 14u-15u: Modern (Margot VH)

Waar hou je rekening mee? De lessen gaan buiten door. Zorg dat je passend gekleed bent. Aankomen doe je met je mondmasker. Het zal duidelijk zijn bij aankomst hoe we ons organiseren maar probeer zelf ook ten alle tijde afstand van elkaar te houden, ook bij het aankomen en vertrekken. Gebruik maken van de toiletten zal mogelijk zijn.

Hoeveel kost het? €5 per les. Je brengt dit geld mee in een gesloten enveloppe met je naam erop en geeft dit bij het begin van de les aan je docent. Door dit systeem toe te passen zijn we erg flexibel qua organisatie en zitten jullie ook niet vast aan een abonnement of beurtenkaart.

Hoe reserveren? Reserveren kan via dit bestand. Probeer steeds je eigen naam in te voegen. Gelieve géén namen van andere personen te verwijderen! Wees verantwoordelijk: eens je je plek reserveert is die niet meer beschikbaar voor een andere danser; kom dan ook effectief naar de les. We rekenen op jullie verantwoordelijkheidszin zodat dit fijn kan verlopen, zonder last-minute annulaties. 

Close Menu