Thalia Decorte

Ik begon in een dansschool gelegen in Mariakerke met Clipdance. Daar merkte ik al snel dat ik meer wilde proberen dan één stijl. Toen begon ik met Hip hop & Modern bij Joëlle Ongena & Jazz bij Jonas Veeckman. Ik deed mee aan verschillende dansstages, in binnen en buitenland. Zo ging ik met Dance Academy Tour buitenlandse stages doen, daar heb ik mooie ervaringen opgedaan. Ondertussen ga ik op mezelf vaak eens naar Londen/Amsterdam voor bijscholingen te krijgen zoals Pineapple, Studio68 & Global Dance Center Amsterdam.

Ik sta klaar voor elke nieuwe uitdaging van stijlen, zo probeer ik elke keer een andere stijl bij workshops. Boogiewoogie, swing, tapdans, … Ik volg heel vaak bijscholingen bij Danssport Vlaanderen en Danspunt. Dit najaar ga ik voor mijn diploma “ Dansdocent rectreatief dansen.

Sinds mijn 18de geef ik les in de dansschool waar het allemaal begon, daar geef ik 7u30/week les aan kleuters, 3 clipdance groepen en het showteam. Daarbuiten ben ik ook dansdocent voor SPORT VLAANDEREN. Zo geef ik op sportdagen dansles in Gent, Tienen ,Lommel & Berchem.

Zelf heb ik al aan enkele dingen deelgenomen: zo stond ik als danseres naast Willy Sommers, Christophe & Lindsay, Sergio en tal van andere artiesten op Festival Van De Ambiance. Ik ben cheerleader van KAA Gent. En ik doe heel vaak mee aan videoclips van o.a. Lijpe, Partysquad, Big2, Moksi & Chase,…

Naast videoclips heb ik al twee maal deelgenomen als danseres in de films “ The battle “ en de nieuwe film “ The Bouncer “ als Special Dancer naast Dimitri Vegas & Jean-Claude Van Damme.

Ik hou ervan om mijn passie door te geven aan andere mensen. Dansen is voor mij een groot deel uit mijn leven geworden, het is ontspanning en een uitlaat voor kinderen/volwassenen. Dansers kunnen zich helemaal terug vinden in de muziek en hun pasjes die ze horen en doen. Voor mij is dansen fun en een goede ontwikkeling zien van de dansers telkens op het einde van het jaar. Er is niets zaliger als dansdocent om te zien hoe hard uw dansers genieten tijdens de les en ze zien groeien in wat ze doen.

 

Close Menu