Fien Temmerman

Fien Temmerman is 23 jaar en afgestudeerd als kinesist. Haar favoriete stijl is Hiphop.
Van haar 5 jaar tot haar 16 bracht ze haar tijd door in de turnhallen waar ze de discipline
Acro uitoefende. Op haar 16e ruilde ze haar turnen in voor een nieuwe passie: dans.
Ervaringen: lid van TAC, lid van Rebounce Crew, danser bij The Spot en Dansgroep Motion.

Met Rebounce werd ze afgelopen zomer 2e op het Wereldkampioenschap Streetdance te Glasgow (Novice). Wanneer ze kan, pikt ze af en toe workshops mee van internationalechoreografen zoals Keone en Mari Madrid, Viki Cercek, Jun Quemado, Chris Martin, Jake Kodish… Ook probeert ze tijdens haar vakanties steeds lessen mee te pikken in de verschillende steden zoals Londen, Parijs, Amsterdam, Rotterdam, Los Angeles. Ze heeft 7 jaar ervaring in het lesgeven en is zeer blij om deel uit te maken van het Movimento team.

Lessen Movimento:
Op woensdag geeft Fien van 14u tot 15u Dance for fun 9-12j in Aalter. Hier ligt de nadruk op het aanleren van basistechnieken van verschillende stijlen op een leuke en ontspannen manier. Van 15u tot 16u is er Hip Hop 9-12j en van 16u tot 17u Hip Hop 12+ 14+. In deze lessen gaan we dieper in op de achtergrond en technieken van Hip Hop. Hier kan je ‘je stoere ik’ ten volle de vrije loop laten.

Verder geeft Fien op Donderdag de Compagnie Urban van 19u tot 20u30. Deze compagnie zal deelnemen aan verschillende wedstrijden met urban choreografieën. In deze les is het de bedoeling dat er goed wordt gewerkt en getraind zodanig dat er mooie resultaten kunnen behaald worden op de wedstrijden gedurende het seizoen.

Close Menu